Media – Blog: Mancinas Style Spot

Link to original post: http://mancinasspot.blogspot.com.es/2013/02/instaspotted-winter-edition-with.html#.Ukb3YGT09XB.

I can not live without gloves in winter time (as you probably already know) and not even without my Iphone.
So TTgloves which were sent to me to test them out and WORK on touchscreen smartphones were seriously a great gift and perfect solution to take you guys along with me everywhere I go, following me via Instagram @mancinasspot! and not being freezing cold.

Almost everyone I know is missing summer and hot days. I dont. Decided to enjoy each season as much as I can, and I since forever snow makes me seriously happy.
Therefore Instagram upload on @mancinasspot is full of snowy winterland these days.

But one thing I do miss. I miss Milan. So now and then I close my eyes and fly back in time, sharing my work as a model and pictures from my beloved city.

 

Nekaj je res. Kot ste najbrš že ugotovili, pozimi ne morem brez rokavic in seveda brez svojega Iphona. Zato me je paket s TTgloves rokavicami, ki delujejo na zaslone na dotik še toliko bolj razveselil, saj ga lahko uporabljam brez da bi me zeblo.
Si želiš svoj par rokavic po izbiri?! Klikni na Mancinas spot fb stran! =)

Praktično vsi okrog mene hrepenijo po poletju in toplih dnevih. Jaz ne! Zavestno sem se odločila, da bom uživala prav v vsakem letnem času, je pa res da me sneg osrečuje že od nekdaj. Kar je tudi razlog, da so moje Instagram slike @mancinasspot v teh dnevih zelo zimsko obarvane.

Vseeno pa nekaj pogrešam. Pogrešam Milano! Zato na vsake toliko zamižim in potujem nazaj v čas in delim slike mesta in slike iz del ki sem jih delala tam kot model. =)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply