Media – Blog: Tinna’s Pink Place

Link to original post: http://www.tinnaspinkplace.com/2013/02/tt-gloves-touchscreen-rokavice-nagradna.html.

Danes me je poštar presenetil z novimi touchscreen rokavicami. Kot verjetno veste, običajne rokavice ne delujejo na zaslone na dotik in ravno zato so TT Gloves – Touchscreen rokavice prava stvar, ki nam omogočajo, da brez težav pišemo SMSe, kličemo in brskamo po internetu, medtem, ko so naše roke na toplem.

Pri izdelavi rokavic pa niso razmišljali samo o kvaliteti, ampak tudi o izgledu, zato so na voljo v sivo-črni in rdeči kombinaciji. Na voljo so tudi v treh različnih velikostih in tako lahko brez skrbi najdete prave tudi zase.

In kako delujejo rokavice? Zasloni na dotik delujejo na zaznavanje električnega naboja, ki ga oddaja telo. Te rokavice imajo tako vtkana posebna prevodna vlakna, ki omogočajo, da z lahkoto upravljamo svoj telefon, tablični računalnik ali drugo napravo z zaslonom na dotik, tudi pozimi.

Rokavice lahko naročite na tej spletni strani: TTGloves , ponujajo celo brezplačno dostavo! V teh dneh vam pripada tudi 20% popust na rokavice. Če pa ob nakupu vpišete še promocijsko kodo TINNA, prejmete še dodatnih 10% popusta.

Ker sem sama z rokavicami zelo zadovoljna, imate tudi moji bralci možnost, da dobite svoje BREZPLAČNE touchscreen rokavice. Med vsemi sodelujočimi bom izžrebala enega, ki si bo lahko izbral rokavice v eni izmed dveh barv in v poljubni velikosti.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply